BLIZANCI 22. svibnja – 21. lipnja

BLIZANCI 22. svibnja – 21. lipnja

S jedne strane pričljiv, druželjubiv i uvijek u centru pažnje. S druge povučen, sam u svojim mislima i analizama, nakon kojih će se na veliku radost sviju ponovno vratiti među ljude i ponijeti titulu glavnog zabavljača. A tko drugi nego blizanac…

Blizanci u sebi nose dvojaku prirodu kojom vješto balansiraju kroz sve životne nedaće koje ih mogu zadesiti. Simpatični i vječito u pokretu, i zahvaljujući darom govora kakvim se malo tko može pohvaliti (blizanci se nekako naprosto razumiju u sve što vam može pasti napamet, a onda o tome i razglabati satima), prijatelje imaju u gotovo nespojivim društvenim sferama, a to im ujedno povećava i mogućnost izbora partnera. Blizanci su naime, profinjeni lovci i osvajači, i teško da ćete njihovu nenametljivom šarmu moći odoljeti, upitno je samo koliko dugo će ih, kada se to konačno dogodi, sve skupa držati. Jer blizanac ne voli dosadu i statičnost, njemu je potrebna konstantna mentalna stimulacija. I nije to tako samo u ljubavi nego i u životu općenito.

Često će zato izabrati i profesiju u kojoj će sve spomenuto doći do izražaja, jer u protivnom riskira da provodi vrijeme na poslu koje mu neće donijeti zadovoljstvo, a čak i da za to masno bude plaćen sliku o istom neće popraviti. Blizancu novac naprosto nije ništa značajno u životu. A takav stav mogao bi često uzrokovati probleme u braku čija pravila blizancu ionako nisu najjasnija jer on ne samo da nije kućni tip koji će heklati ili sjediti ispred televizora već je i vječita individua koja i u zajednici ostaje postojati sama za sebe.

U onim rijetkim trenutcima kada poželi da je drugačije jednostavno će uključiti svojeg drugog brata (blizanca) i dati mu njegovih pet minuta slave da bi se opet vratio kao brbljav, razigran i najglasniji u društvu bez kojeg kao da i ne postoji.

izvor: http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=gemini